Inspiratiesessie Generatieve AI

Inhoud

Ontdek hoe deze baanbrekende technologie de manier waarop we fotografie benaderen transformeert.

Inzicht in Generative AI: Generative AI is een revolutionaire technologie die het mogelijk maakt om kunstmatig gegenereerde inhoud te creëren, waaronder afbeeldingen, op basis van patronen en kennis uit grote datasets. Tijdens deze lezing duiken we dieper in de kern van generative AI en verkennen we de fascinerende wereld van algoritmen die in staat zijn om realistische en unieke beelden te produceren.

Toepassingen in Photoshop: Leer hoe generative AI naadloos integreert met populaire creatieve tools zoals Adobe Photoshop. Ontdek nieuwe mogelijkheden om je fotografie te verrijken en verfijn je artistieke visie met behulp van geavanceerde algoritmen. We zullen praktische voorbeelden bespreken en demonstreren hoe generative AI je workflow in Photoshop kan verbeteren.

AI-platformen in de schijnwerpers: DALL-E, Midjourney, Stable Diffusion: Ontdek de kracht van toonaangevende generatieve AI-platformen, waaronder DALL-E, Midjourney en Stable Diffusion. We tonen hoe je met Midjourney aan de slag kan. Leer hoe deze platforms unieke kansen bieden om verbluffende visuele inhoud te genereren en je fotografische expressie naar nieuwe hoogten te tillen.

Ethische Overwegingen van AI: Naast de opwindende mogelijkheden van generative AI, zullen we ook stilstaan bij de ethische aspecten van deze technologie. Bespreek met ons de verantwoorde toepassingen van AI in de fotografie, en ontdek hoe je als creatieve fotograaf ethische overwegingen kunt integreren in je werk met generative AI.

Kortom, onze lezing biedt een inzicht in de wereld van generative AI, praktische tips voor gebruik in Photoshop, Midjourney… en belicht de ethische vragen van deze opwindende technologie. Mis deze kans niet om beelden te maken met de kracht van generative AI!

Praktisch

Deze sessie duur 1,5 a 2 uur en is bedoeld voor bedrijven, scholen, verenigingen…. Het klaslokaal beschikt over projectie (TV/beamer) en WIFI. Ik geeft deze sessie in Vlaanderen en Nederland. Contacteer me voor de voorwaarden. Scholen krijgen speciale prijzen.