Stable Difussion met Controlnet en Lora

Inhoud

Als je beelden wil maken met AI en heel veel controle wil hebben op het maken van het beeld, dan is Stable Difussion de beste optie. Stable Difussion is open source en op verschillende manieren toegankelijk. Voor de sessie werken we voornamelijk met Rundifussion.

1. Stable Difussion in Vogelvlucht

We beginnen met een overzicht van Stable Difussion, wat het is en hoe het werkt. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van deze geavanceerde technologie en begrijpt hoe het kan worden toegepast in verschillende creatieve contexten.

2. Controlnet

Met controlnet kan je het eindresultaat op een eenvoudige manier beïnvloeden. Ik toon je de verschillende mogelijkheden van controlnet.

3. Lora files

Het summum in Stable Difussion zijn de Lora files. Deze files zijn klein files die getraind worden met een persoon, een object, stijl…. en die toegevoegd kunnen worden aan het beeld.

Praktisch

Deze workshop duurt een hele dag en kan geboekt worden door bedrijven, scholen, verenigingen…..
De deelnemers beschikken over een laptop. Er wordt best een abonnement op Rundifussion genomen, dat kan ook voor één maand. Ervaring met een andere tool zoals Dall-e of Midjourney is een pluspunt.
Het klaslokaal beschikt over projectie (TV/beamer) en WIFI. Ik geef deze workshops in Vlaanderen en Nederland.
Contacteer me voor meer info en prijzen. Voor scholen zijn er speciale tarieven.

Beelden gemaakt met Stable Difussion