Workshop Midjourney

Inhoud

Als je beelden wil maken met AI, is Midjourney toonaangevend. Het is de beste tool in zijn klas. De tool genereert mooie

1. Midjourney in Vogelvlucht

We beginnen met een overzicht van Midjourney, wat het is en hoe het werkt. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van deze geavanceerde technologie en begrijpt hoe het kan worden toegepast in verschillende creatieve contexten.

2. Aan de Slag met Midjourney

Tijdens de workshop begeleid ik je stap voor stap door alle mogelijkheden van Midjourney. De workshop is voor beginners en voor mensen met enige ervaring in Midjourney. Gedurende de dag maken we voldoende tijd voor oefeningen opdat je de tool leert beheersen.

3. Combinatie met Echte Foto’s in Photoshop

Ontdek de kracht van het combineren van echte foto’s met Midjourney-gegenereerde teksten in Photoshop. Leer hoe je visueel aantrekkelijke composities kunt maken die zowel tekst als beeld naadloos integreren. Verken creatieve mogelijkheden om unieke visuele verhalen te vertellen.

Praktisch

Deze workshop duurt een hele dag en kan geboekt worden door bedrijven, scholen, verenigingen…..
De deelnemers beschikken over een laptop. Er wordt best een abonnement op Midjourney genomen, dat kan ook voor één maand.
Het klaslokaal beschikt over projectie (TV/beamer) en WIFI. Ik geef deze workshops in Vlaanderen en Nederland.
Contacteer me voor meer info en prijzen. Voor scholen zijn er speciale tarieven.

Beelden gemaakt met MidJourney